Lippujen hinnat

Lippujen hinnat vaihtelevat elokuvan ja esitysajan mukaan 9-10€ välillä. 

Voit varata kunkin paikkakunnan näytökseen lippuja avaamalla paikkakuntakohtaisen sivun. Varatut liput maksetaan elokuviin tullessa. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 10 min ennen esityksen alkua. Jos kassalla on jonoa pysyy varaus kuitenkin voimassa näytöksen alkuun asti.

Maksutavat

Meillä voit maksaa:
– Käteisellä
– Yleisimmillä pankki/luottokorteilla
– Kulttuuriseteleillä
– Smartum setelit & kortti, e-passi, tyky

Yrityksiä ja ryhmiä palvelemme myös laskutuksella.

Eläkeläiset

Tarjoamme eläkeläisille 1€ alennuksen aikuisten elokuvanäytöslipuista.

Edun saa näyttämällä alennukseen oikeuttavan kortin elokuvateatterin lippukassalla. Etu ei koske Ooppera- tai balettinäytöslippuja, eikä EventCinema -näytöslippuja.

Eläkeläisalennukseen oikeuttavat kortit:

  • Kansaneläkelaitoksen myöntämä Eläkkeensaajakortti
  • Kuvallinen KELA –kortti (merkintä eläkkeestä)
  • Työeläkeyhtiöiden myöntämät Työeläkekortit

Ikärajat

Huomioithan että muihin kuin K18 elokuviin pääsee aina 3 vuotta ikärajaa nuorempi täysi-ikäisen seurassa!

Saavutettavuus

Otamme kaikissa saleissamme saavutettavuuden huomioon. Kaikkiin saleihimme on pääsy pyörätuolilla.

Pyörätuolipaikkojen hinnat ja lippujen ostaminen

Lippujen hinnoissa noudatetaan normaalia hinnastoa.

Suosittelemme pyörätuolipaikkalippujen varaamista etukäteen mm. rajallisen paikkamäärän ja mahdollisten järjestelyjen vuoksi. Varauksen voi tehdä sähköpostilla info@kinotour.fi. Varaaminen onnistuu myös puhelimitse 0440479945.

Teatterin kassalta järjestetään tarvittaessa paikalle avustavaa henkilökuntaa.

Avustajan ilmainen lippu

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee yhdessä avustettavan kanssa yhden lipun hinnalla elokuviin. Mikäli asiakas ei käytä pyörätuolia, on hänen esitettävä lipunmyynnissä kaupungin sosiaalitoimen päätös tai vastaava asiakirja avustajan tarpeellisuudesta saadakseen avustajalle ilmaislipun.

Elokuvien suomenkieliset tekstitykset kotimaisissa elokuvissa

Kuvailevassa tekstityksessä kuvaillaan dialogin lisäksi myös muita elokuvan ääniä. Jos etsit tämän tyyppisellä tekstityksellä esitettäviä elokuvia ota yhteyttä sähköpostilla info@kinotour.fi. 

Elokuvien kuvailutulkkaus näkövammaisille

Osaan kotimaisista elokuvista on saatavilla kuvailutulkkaus, jonka voi kuunnella MovieReading-mobiilisovelluksella. Kuvailutulkit kertovat roolihenkilöiden ilmeistä ja eleistä sekä muusta sanattomasta toiminnasta.

Tarvitset elokuviin mukaasi älypuhelimen tai tabletin kuulokkeineen. Voit ladata sovelluksen etukäteen MovieReading-kuvailutulkkaussovellus laitteellesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Valitsemalla ensin sovelluksen Settings-valikosta kohdemaaksi Finland, löydät tämän jälkeen suomeksi kuvailutulkatut elokuvat kohdasta Market. Valitse listasta haluamasi elokuva ladattavaksi. Lataus kestää muutaman minuutin yhteydestä riippuen. Kun elokuvan kuvailutulkkaus on ladattu applikaatioon, nettiyhteyttä ei salissa tarvita. Ladattu elokuva näkyy My Movies -osiossa.

Salissa avataan applikaatiosta My Movies ja valitaan elokuva. OK-kuittauksen jälkeen kuvailutulkkaus lähtee käyntiin. Muista säätää näytön kirkkaus minimiin ja ottaa käyttöön puhelimesi lentokonetila, jotta et häiritse omaa etkä muiden katselukokemusta. Ennen elokuviin tuloa kannattaa puhelimen tai tabletin akku ladata täyteen.